Klantbeoordeling 8.8/10 4444 beoordelingen
8.8/10

iPhone 11 Max Apple iPhone 11 Max

Verwacht
Geen reviews
De Apple iPhone 11 Max in het kort
  • Dit toestel wordt in september verwacht
  • Specs zijn op basis van geruchten

Alles over de Apple iPhone 11 Max

Beschrijving

De geruchten over de iPhone 11 Max op een rij

September komt dichterbij, en dat betekent ook de aankondiging van een gloednieuwe opvolger van de iPhone Xs Max. We mogen weer een aantal mooie verbeteringen verwachten in de nieuwe Apple. Wij hebben de laatste geruchten verzameld en houden je hier op hoogte.

Let op: onderstaande informatie is gebaseerd op geruchten van verschillende bronnen. Apple heeft dit niet bevestigd.

De naam: iPhone 11 Max?

Welke naam de grootste nieuwkomer uit 2019 gaat krijgen is nog onduidelijk. Verschillende bronnen noemen het toestel de iPhone 11 Max. Andere logische kanshebbers zijn de iPhone Xs Max 2019, iPhone XI Max. We moeten nog even geduld hebben voordat Apple de officiële naam onthult. Voor het gemak gaan wij uit van de naam ‘iPhone 11 Max’.

iPhone 11 Max kopen

Traditiegetrouw kondigt Apple de toestellen aan in de tweede week van september, waarna de toestellen vanaf de derde week van september in de schappen liggen. We verwachten dat ook dit jaar de toestellen in september onthult zullen worden door de Amerikaanse fabrikant. Natuurlijk is deze opvolger van de iPhone Xs Max direct bij Mobiel.nl te bestellen zodra de verkoop van Apple start.

Groot 6.5 inch OLED-beeldscherm

Met de iPhone 11 Max ga je voor groot. We verwachten ook dit jaar weer een formaat van 6.5 inch te zien voor de grootste variant uit de nieuwe generatie.

Drie camera’s achterop

Een extra cameralens zal fotograferen met het toestel naar een nóg hoger niveau tillen. Volgens verschillende bronnen is de extra lens een groothoeklens, waarmee je een nog breder beeld op de foto krijgt. Ook zou deze extra lens zorgen voor betere kwaliteit bij het zoomen en in donkere situaties. Anders dan zijn voorganger is het design van de camera’s achterop. Deze worden dit keer in een vierkant gepositioneerd.

Betere frontcamera

Naast de camera achterop krijgt ook de frontcamera waarschijnlijk een upgrade. Waar de selfiecamera van zijn voorganger 7 megapixels heeft, wordt verwacht dat de iPhone 11 naar 12 megapixels gaat.

Snel opladen met een USB-C-lader

Voor het eerst zou Apple van plan zijn voor een USB-C-poort te kiezen. Een voordeel hiervan is dat je de iPhone 11 Max veel sneller kunt opladen met de oplader die je standaard in de doos krijgt. Een ander voordeel is dat je met een usb-c-aansluiting gemakkelijker de universele oplader van gebruikers van andere telefoonmerken kunt gebruiken.

Andere apparaten opladen met de iPhone 11 Max

Ook Apple gaat mee in de technologie van andere apparaten opladen via je telefoon. Leg bijvoorbeeld je AirPods of Apple Watch op je iPhone en laad ze op via je telefoon, zonder dat er een stroompunt in de buurt is. Ideaal als je een accessoire of ander toestel onderweg nieuwe energie wilt geven.

Snel, sneller, snelst met de A13-chip

De snelle chip die we uit de vorige generatie iPhones kennen zal ook in de nieuwe iPhone weer laten zien wat hij kan. De verbeterde opvolger van de processor, de A13, brengt de prestaties van de iPhone 11 naar een nóg hoger niveau en zorgt voor een betere energiebesparing. Zo gaat je batterij nog langer mee. De verwachting is dat alle drie de nieuwe toestellen deze chip krijgen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit toestel

Slimme tips