Voor 22:00 besteld,
zaterdag in huis*
Klantenservice 070 - 358 50 64
Werkdagen van 9:00 tot 22:00
Za: 9:00 tot 17:00 / Zo: 10:00 tot 18:00
Home»Nokia
Nokia-image

Nokia Smartphones

De Lumia 930

Lichtgevend, fel, strak, gebruiksvriendelijkheid en premium zijn allen eigenschappen van het nieuwste vlaggenschip de Nokia Lumia 930 van Nokia. Het toestel heeft 5-inch display en is voorzien van Windows Phone 8.1. De afgelopen jaren heeft Nokia veel geïnvesteerd in de cameralens. Het is dan ook niet verrassend dat de camera van de Lumia 930 van de hoogste kwaliteit is met Nokia’s eigen Pureview technologie. Het toestel heeft een Full HD 20 megapixelcamera en een frontcamera. Hiernaast draait de Lumia 930 op een razendsnelle quadcore processor wat zorgt voor een optimale smartphone-ervaring.

216
Nokia_216_front
  • 2,4 inch scherm, Camera
hollandsnieuwe
  • Belminuten: 500 500 SMS
  • of Internet: Tick500 MB
  • Gehele contractduur € 7,- p/m
  • Toestelbundel € 3,- p/m
Op voorraad
24u express

Nokia telefoons

Nokia Lumia

De Nokia Lumia serie heeft het Finse bedrijf aanzienlijk veranderd. Met hun felle kleuren, strakke design en het unieke besturingssysteem kan een smartphone uit de Nokia Lumia serie snel worden herkend. De nieuwe stijl doet Nokia stijlvol, dynamisch snel en hip lijken. De Lumia familie lijkt zich te willen distantiëren van de Android-based smartphones die voornamelijk beschikbaar zijn in de kleuren zwart of wit. De Lumia serie valt dan ook direct op en zorgt voor een alternatief voor de consument die op zoek is naar een unieke smartphone. De serie is de afgelopen paar jaar enorm uitgebreid en zo is er (bijna) voor ieder budget een Lumia beschikbaar. Bent u op zoek naar een instapmodel? Kies dan voor de Lumia 520. Indien u op zoek bent naar een toestel in het allerhoogste segment dan raden wij u de Lumia 920 aan.

Nokia telefoons

Een decennium geleden was er geen discussie over mogelijk, Nokia was de allergrootste en indien men aan het oriënteren voor een nieuwe telefoon was, keek men vaker naar het type, dan naar het merk. Zo was er weinig alternatief ten opzichte van het machtige Finse merk. Toch werd Nokia aan het wankelen gebracht door de komst van de smartphone. Desondanks blijft Nokia innovatief en populair onder de smartphone-gebruikers. Een monopolie-positie in deze dynamische markt is echter ondenkbaar geworden met spelers als Samsung en Apple die de afgelopen jaren een behoorlijk marktaandeel hebben veroverd.

Windows Phone

Het Finse bedrijf ging in 2010 een exclusieve samenwerking aan met Microsoft. Het besloot zich enkel te focussen op het OS Windows Phone en dit diende als alternatief van Android en iOS (iPhone). Windows Phone richt zich hoofdzakelijk op de wensen en interesses van de smartphone gebruiker. Zo is het Homescherm uniek en altijd eenvoudig in te stellen. Ook veranderen de Live-tiles (tegels) regelmatig zodat u niet telkens de applicaties (handmatig) hoeft up te daten. Gegevens als livescores, het weerbericht, emails of whatsappberichten zijn allen direct zichtbaar zonder dat u een applicatie hiervoor hoeft te openen. Microsoft kwam in 2012 met een nieuwe update; genaamd Windows Phone 8 en werd direct positief ontvangen door alle smartphone-criticasters. In april 2014 werd een update aangekondigd (WP 8.1) met vele verbeteringen zoals het action-center waarbij men eenvoudig enkele handelingen kan aan en uitschakelen.

Cortana

De Nokia Lumia 930 is voorzien van spraakbesturing. Deze nieuwe feature genaamd Cortana kan worden gezien als een persoonlijke assistent. Deze toepassing onthoudt uw acties en kan, indien gewenst, op basis daarvan nuttige reminders melden. Het is de tegenhanger van Siri, S-Voice en Google Now en meent persoonlijker te zijn dan zijn concurrenten.

Nokia is Microsoft

In 2013 maakte Nokia bekend dat de telefoontak zou worden overgenomen door het bedrijf van Bill Gates. Zo neemt Microsoft niet enkel de Lumia en Asha lijn over maar legt het ook beslag op Nokia’s patenten. Hiernaast verkrijgt het een licensie van vier jaar voor Nokia’s navigatie applicatie “Here”.

Lumia 1520 en Lumia 1320

De Nokia Lumia 1520 en Lumia 1320 zijn twee smartphones van het Finse bedrijf die begin 2014 uitkomen waarbij de Lumia 1320 een midrange model is. Het toestel heeft een aantrekkelijke adviesverkoopprijs en is voorzien van een groot display draaiend op Windows Phone 8. Bent u op zoek naar een geavanceerdere smartphone? Kies dan voor de Lumia 1520. Dit toestel heeft meer geheugen, een superscherpe 20 megapixelcamera en een razendsnelle camera. Beide toestellen zijn overigens wel 4G-Ready.