Voor 22:00 besteld,
zaterdag in huis*
Klantenservice 070 - 358 50 64
Werkdagen van 9:00 tot 22:00
Za: 9:00 tot 17:00 / Zo: 10:00 tot 18:00
Huawei

Huawei Ascend Mate

Kies een ander toestel:
Huawei Ascend Mate
  • Huawei Ascend Mate - 1
  • Huawei Ascend Mate - 2
  • Huawei Ascend Mate - 3
  • Huawei Ascend Mate - 4
  • Huawei Ascend Mate - 5
Dit product is niet meer leverbaar.

Beschrijving van de Huawei Ascend Mate

De Huawei Ascend Mate is in meerdere opzichten een speciaal toestel. De Mate biedt een unieke schil over Android, een gigantisch scherm en een geheel eigen quadcore-processor van Huawei.

Bouw

Zodra u de Hauwei Ascend Mate ziet valt zijn belangrijkste eigenschap meteen op: het gigantische touchscreen. De Ascend Mate is met een schermdiameter van 6,1" zeker geen kleintje. Desondanks is het toestel relatief compact gebleven door de kleine randen om het scherm heen. Het grote voordeel is dat het grote scherm de productiviteit van het toestel flink verhoogt.

De Ascend Mate is verder strak ontworpen met een volledig vlakke voorkant en op de achterkant slechts de camera die ietsjes uitsteekt. De plastic bouw zorgt ervoor dat de Ascend Mate stevig is en niet al te zwaar.

Scherm

Het scherm is dŽ grote blikvanger van deze telefoon. De Ascend Mate heeft een 6,1" scherm en behoort daarmee tot de grootste smartphone op de markt. Dat zorgt voor een grote boost in productiviteit aangezien er simpelweg meer op het scherm past, knoppen groter zijn en het typen met de telefoon makkelijker gaat.

Los daarvan is het scherm van de Huawei Ascend Mate ook niet verkeerd. Met een resolutie van 720x1280 pixels geeft het scherm scherpe beelden weer. De IPS+ techniek zorgt er verder voor dat kleuren mooi en realistisch overkomen. Ook de kijkhoek en het contrast van het scherm zijn dankzij deze techniek bijzonder goed.

Besturingssysteem

De Huawei Ascend Mate heeft Android 4.1 Jelly Bean als kloppend hart. De telefoon is zodoende erg uitgebreid en biedt tevens perfecte integratie van alle bekende Google-diensten. Een daarvan is de Play Store waar u honderdduizenden applicaties kunt downloaden, vaak gratis of erg goedkoop.

Huawei heeft voor een eigen interface gezorgd op de Ascend Mate, de zogenaamde Huawei Emotion UI. Deze interface kent geen centraal menu waardoor u al uw applicaties op het startscherm kunt vinden. Zo is de plaatsing en indeling van uw apps helemaal zelf te bepalen en heeft u apps direct bij de hand.

Onder de motorkap draait de K3V2-chip, en quadcore-processor van Huawei zelf. Deze quadcore-processor draait bijzonder snel en door de 2GB aan RAM-geheugen is de Ascend Mate een ster op het gebied van multitasking.

Overige functionaliteiten

Een groot scherm brengt grootse multimediamogelijkheden en daar kunt u op de Ascend Mate goed gebruik van maken. De telefoon biedt een prima videospeler die alle gangbare formaten afspeelt. Via de MicroSD-ingang kunt u het geheugen van de telefoon eenvoudig uitbreiden met maximaal 32GB en zo een grote verzameling films, foto's en muziek op de telefoon bewaren. Naast een video- en muziekspeler is er ook een FM-radio op de Ascend Mate aanwezig.

Foto's maken doet de Huawei Ascend Mate ook probleemloos. De 8-megapixelcamera van het toestel maakt mooie plaatjes. Door de grote hoeveelheid aan instellingen valt er het nodige aan te passen aan de foto's. Zo kunt u bijvoorbeeld HDR-foto's maken om de beeldkwaliteit in lastige lichtomstandigheden op te krikken. Video's maakt de Huawei Ascend Mate met een Full HD-resolutie.

Het formaat van de Ascend Mate biedt ruimte voor een uitzonderlijk grote batterij. Met 4050mAh is de capaciteit van de batterij van deze Ascend Mate onge‘venaard, wat voor een lange gebruiksduur zorgt.

De belangrijkste eigenschappen van de Huawei Ascend Mate:

  • Gigantisch 6,1" scherm
  • Android 4.1 met de Huawei Emotion UI
  • 1,5GHz quadcoreprocessor van Huawei zelf
  • 8-megapixelcamera
  • Gigantische 4050mAh-batterij

Specificaties van de Huawei Ascend Mate

Afmetingen

Lengte (mm) 163 mm
Breedte (mm) 86 mm
Dikte (mm) 9.9 mm
Gewicht (g) 198 g


Systeem

Besturingssysteem Google Android
Versie Android 4.1.2 Jelly Bean
Processor Quadcore
Processorsnelheid 1.5 GHz


Beeldscherm

Grootte 6.1
Resolutie 720x1280 pixels
Beeldschermtype IPS capacitive
Kleuren 16 miljoen
Touchscreen Ja


Geheugen

Intern 8 GB
Uitbreidbaar geheugen Ja
Maximale geheugenkaart 32 GB
Werkgeheugen (RAM) 2 GB


Connectiviteit

3G HSDPA 3.5G
GPS Ja
Bluetooth Ja
Bluetoothversie 4.0
Wi-Fi type 802.11 b/g/n
Wi-Fi Ja


Multimedia

Camera 8.0 megapixels
Frontcam 1 MP
Speakers ja
Audio-out 3.5 mm jack
Social Media

Handleiding Huawei Ascend Mate

Page_white_acrobat Handleiding Huawei Ascend Mate EN
Hier vind je de handleiding voor de Huawei Ascend Mate in PDF formaat. Kan je dit bestand niet openen, download dan hier gratis Adobe Reader.

Kies een categorie: