Voor 18:00 besteld,
maandag in huis*
Klantenservice 070 - 358 50 64
Werkdagen van 9:00 tot 22:00
Za: 9:00 tot 17:00 / Zo: 10:00 tot 18:00
Home»Acer
Acer-image

Acer Smartphones

Acer Liquid Z5

De Acer Liquid Z5 is de meest geavanceerde smartphone van dit moment. Het toestel heeft superhelder en duidelijk 5"display en draait op een rappe processor. Naast zijn hoogstaande specificaties ziet het de Liquid Z5 er ook gelikt uit. Met zijn strakke vormgeving en ultradunne design is het een lust voor het oog. Acer heeft aangekondigd dat er binnenkort een update zal komen voor de nieuwste Android update (Android 4.0 Kitkat) zodat u voorzien bent van Googles nieuwste software. Fotograferen is uiteraard ook mogelijk. Zo heeft het een professionele 5 megapixelcamera voorzien van veel nieuwe functies. Het is nu zelfs mogelijk om scherpe foto's te maken tijdens schemering. Uiteraard kan men ook in goede kwaliteit video's opnemen en beschikt het toestel over een frontcamera om jezelf zo goed mogelijk op de foto te krijgen.

Acer Mobiel

Acer, opgericht in 1976 in Taiwan, is één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van hardware. Het bedrijf fabriceert onder andere laptops, desktops, projectoren en smartphones. Met de Liquid Smartphone lijn uit 2013 gaat Acer mee met de concurrentie die de consument voorziet van steeds grotere displays.

Liquid family

Acer focust zich de afgelopen twee jaar op de Liquid serie. Zo is de Acer Liquid E2 niet het enige Liquid model wat werd uitgebracht door de fabrikant. De E2 is een update van de Liquid E1 met een minder snelle processor. Ook werd de Liquid Gallant (+ een dualsim variant) eerder uitgebracht. Dit toestel is een maatje kleiner, heeft een single processor en heeft een 5 MP camera in plaats van de 8 MP camera die de E2 heeft.

Liquid E Smartphone

De Acer Liquid E2 is de nieuwste smartphone uit de E serie van Acer. Het toestel voldoet aan alle criteria van de veeleisende consument. De smartphone heeft een supersnelle quadcore processor en oogt elegant met een curved design. Het toestel heeft een 4.5”HD display en is voorzien van een 8 megapixelcamera waarmee u razendsnel foto’s achter elkaar kunt maken. Ook komt er opvallend goed geluid uit de dualspeakers van de smartphone.

Liquid Z

Het assortiment van Acer is breed, zo heeft het bedrijf ook een Z serie uitgebracht met de Liquid Z2 en de Liquid Z3. Beide smartphones zijn voorzien van een groot en helder 3.5 inch display en draaien ze op Android. Het grote verschil tussen de twee is dat de Z3 een wat snellere processor heeft (dualcore in plaats van singlecore). Ook houdt de accu het iets langer vol in vergelijking met de Liquid Z2.

CloudMobile en AcerCloud

Naast de Liquid reeks werd in 2012 ook de Cloudmobile geïntroduceerd. Dit toestel werd geprezen om zijn strakke ontwerp en de gratis dienst die bij dit toestel inbegrepen zit. Zo kondigde Acer samen met dit toestel een Clouddienst aan dat als applicatie fungeert en beschikbaar is in Google Play.